Ningbo Xiangshan Wahsun Plast & Gummi Produkter Co, Ltd
Industri Nyheder

Hvord-enn til vælge -en høj ch-enir til b-enbies?

2019-08-29
Fra det tidspunkt, en baby spiser fast mad, er det på tide at overveje at købe en høj stol. Højstol Denne stol er velegnet til børn fra 2 til 3 år gammel. At vælge en holdbar model. Du kan bruge højstolen som et aktivitetscenter til at amme barnet i højstolen, og når hele familien spiser, kan hun sidde i stolen og være inden for sin egen synsvinkel.

Der er mange typer høje stole, nogle høje stole kan ændres i henhold til babyens udvikling, nogle kan ændres til små stole til let at bære, mens andre kan fastgøres til bordet for at spare plads og billigere end almindelige høje stole. .

Træhøjstolen er meget populær og ligner en attraktiv højstol i træ. Der er nogle ulemper: for yngre babyer er sædet for nedsænket og kan ikke justeres, og fodstøtten er for lav, hvilket får babyens fod til at hænge. Og træpaller er vanskeligere at holde rene end plast- eller metalplader; sådanne stole er også udfoldelige, tager meget plads og er vanskelige at håndtere.


Så inden du køber en høj stol, skal du overveje følgende faktorer:
1. Den brede base er nyttig for at forhindre, at stolen vipper;
2, efter indpakning af stærk plast, er det nødvendigt at fylde sædet udenfor meget behageligt
3, kan kanten ikke være skarp
4, let at rengøre
5, pallen er nem at montere og adskille - det er bedst at kun bruge en hånd
6. tilbageholdelsesanordningen passerer mellem hoften og benene for at sikre babyen; stroppen kan justeres
7. Når barnet sidder i stolen, skal du låse hjulet for at forhindre, at stolen rulles
8. Justér stolen til enhver tid, så den passer til barnets langvarige brug.
9. Når stolen ikke bruges mellem måltiderne, skal du klappe stolen op og opbevare den. Når man spiser ude, er det også nemt at medbringe.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept