Ningbo Xiangshan Wahsun Plast & Gummi Produkter Co, Ltd
Industri Nyheder

Hvordan vælger man en babypotte?

2020-10-14

Babyer er otte måneder gamle, og de kravler og sidder som regel stabilt. På dette tidspunkt bør vi lade barnet lære at tisse og gøre afføring i stedet for at holde det. Der findes mange typer børnetoiletter på markedet, med forskellige former og farver. Så hvordan vælger man enbaby potte?

 baby potty

1. Vælg den passende størrelse på toiletsædet. Vær opmærksom på toiletsædet, ikke størrelsen på hele toilettet. Hvis toiletsædet er for stort, kan babys numse let falde og sætte sig fast i det, hvilket ikke er sikkert. Men den skal ikke være for lille, for lille urin er let at sprøjte udenfor.

 

2. Toilettet skal være glat og fri for grater og skarpe dele. Når du køber, skal du røre ved toilettet med hånden for at se, om der er skarpe dele. Prøv at undgå at købe produkter med grater for at undgå at ridse din baby.

 

3. Hvis forholdene tillader det, så lad din baby sidde op og prøv det først for at se, om den er stabil, når den sidder op, især produkter som toiletvaskere, og også for at se, om babyen sidder behageligt, prøv at købe produkter, som din baby kan lide .

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept